Enjoyment in a relaxed atmosphere
Experience traditional hospitality paired with cozy and unique half-timbered.
Let yourself be seduced by the delicacies of our regional Franconian cuisine and seasonal meat, fish and vegetarian dishes.
Summer terrace
When the weather is nice, our summer terrace in Obernburg's historic old town invites you to linger and forget the stress of everyday life with a freshly tapped beer or a glass of Franconian wine.
Celebrations
We will be happy to organize your celebration in our restaurant, in style and according to your wishes.
Menu
You can find our current menu here. For our little guests we have of course our own menu.
Also the dessert lovers come with us on your pleasure.
Speisekarte – Tagesempfehlungen
Woche vom 21. Juli bis 25. Juli
Montag, 21.07.
(ab 17:30 Uhr)
Cordon bleu vom Schweinerücken
mit Pommes frites
18,80 €
Dienstag, 22.07.
(ab 17:30 Uhr)
Kalbsfleischbällchen
in Pfeffersauce, dazu Kartoffelpüree
18,80 €
Mittwoch, 23.07.
(ab 17:30 Uhr)
Zucchini gefüllt mit Gemüsereis und Feta
auf Tomatensauce
15,80 €
Donnerstag, 24.07.
(ab 17:30 Uhr)
Spanferkelbraten
mit Knödeln und frischem Salat
16,80 €
Freitag, 25.07.
(mittags und abends geöffnet)
Paniertes Seelachsfilet
in Senfsauce, an Salzkartoffeln
16,80 €